Közösség

Partnereink


 


2012.02.12. 21:16 KDSZ

Kisokos

Mi a KDSZ célja?
A KDSZ célja az, hogy összefogja a közszféra működése és működtetése iránt érdeklődő hallgatókat, hozzájáruljon szakmai fejlődésükhöz, s lehetőséget biztosítson számukra értékes szakmai és baráti kapcsolatok megalapozásához.

Kiket várunk a KDSZ-be?
Olyan hallgatókat, akik érdeklődnek a közpénzügyi, közpolitikai és gazdaságpolitikai kérdések iránt! Olyan leendő szakembereket, akiket foglalkoztatja, hogy hogyan születnek a kormányzati döntések, és milyen tényezőket kell mérlegelnie egy szakpolitikusnak! Olyan fiatal közgazdászokat, akik nyitottnak érzik magukat egy új szemléletmód megismerésére, melynek segítségével szakmai véleményt tudnak mondani egy kormányzati intézkedésről! Ha magadra ismertél, köztünk a helyed!

Miért jó KDSZ-esnek lenni?
Amennyiben csatlakozol hozzánk, értékes szakmai és személyes kapcsolatokra tehetsz szert, továbbá lehetőséged nyílik olyan szakemberek megismerésére, akik elméleti tudásukkal és gyakorlati tapasztalataikkal nagyban hozzájárulhatnak szakmai fejlődésedhez, látóköröd szélesítéséhez. A KDSZ programjain keresztül lehetőséged nyílik részt venni színvonalas előadásainkon, vitaestjeinken, együtt kirándulhatsz, táborozhatsz összetartó csapatunkkal, s emellett még gyakornoki lehetőségeket is kínálunk nektek!

Hány tagja van a KDSZ-nek?
A taglétszám 50 fő körül mozog.

Kik vezetik a KDSZ-t?
A KDSZ legfőbb szerve a Közgyűlés, operatív döntéshozója az Elnökség.

Mi egy tag kötelessége a KDSZ-ben?
A félévenkénti taggyűlésen minden tag számára kötelező a részvétel.
Tagjainktól elvárjuk, hogy a szakmai programok 50%-án plusz egyen részt vegyenek, biztosítva ezzel, hogy mindenki szakmailag is fejlődjön és részesüljön mindazokból az értékekből, melyeket minden tag számára adni szeretnénk.

Mit tett eddig a KDSZ?
Bár a KDSZ még viszonylag fiatalnak számít az egyetemi diákszervezetek között, máris számos érdekes és értékes program fűződik a nevéhez. Szerveztünk már oktatáspolitikával és önkormányzati holdingokkal foglalkozó kurzusokat, “Szakpolitikák szakértői” elnevezésű rendezvénysorozatunk keretében beszélgetéseket folytattunk a közszféra magas rangú képviselőivel, de tartott nálunk előadást polgármester, kormánybiztos, sőt még Hoffmann Rózsa oktatásért felelős államtitkár asszony is!
Emellett táboroztunk már közösen a Balatonon és Egerben, tanulmányi kirándulásra utaztunk Brüsszelbe, továbbá rendszeresen szerveztünk közösségi esteket, ahol a remek hangulat miatt még az egyetem oktatói is szívesen megfordultak!

Programjaink a jövőben is folytatódnak! Bízunk benne, hogy idén, már Te is részt veszel rajtuk!

Ha vannak még kérdéseid szervezetünkkel kapcsolatban, akkor keress minket bátran a mail.kdsz@gmail címen!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kdsz.blog.hu/api/trackback/id/tr514097849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása