Közösség

Partnereink


 


2013.03.13. 22:56 KDSZ

Közösségi Öntések - 2013 tavasz

Címkék: közösség közösségi öntések

            2013. február 12-én került megrendezésre a nagysikerű Közösségi Öntések program idei első estje. A programot a Közszolgálati Tanszék és KDSZ – Közgazdászok a Közpolitikában diákszervezet hívta életre még 2011-ben. Azóta minden félévben havi rendszerességgel kerülnek megrendezésre az összejövetelek. A program célja az, hogy a tanszék oktatói és a KDSZ tagjai kötetlen légkörben, egy ital társaságában beszélgethessenek, bármiről, ami szóba kerül.

Idén először a Trapézba látogattunk el. A tanári részről a visszatérő frontemberek – így Hajnal György és Jenei György tanár urak- mellett most Pásztor Miklós tanár úr is megtisztelte jelenlétével az estét. Szép asztaltársaság jött össze, jelen volt a KDSZ vezetősége és jó néhány tagja. Szóba kerültek a tanszéki tárgyak, ügyvitel, de a pápaválasztás és a labdarúgás is. Kivetítőn követni tudtuk az aznap esti BL mérkőzést, a Barca-Milant, így többször is hangos felhördüléseket lehetett hallani egy-egy nagyobb helyzet, vagy gól alkalmával.

A meccs végeztével elköszöntünk, és hazafelé vettük az irányt. A következő találkozó időpontját április 9-ére tűztük ki Hajnal tanár úrral, úgyhogy akkor találkozunk ismét!

 

Király András

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kdsz.blog.hu/api/trackback/id/tr915133664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása