Közösség

Partnereink


 


2013.05.30. 08:03 KDSZ

Tisztújító Közgyűlés - 2013. május

Címkék: tisztújítás közgyűlés

2013. május 8-án megrendezésre került a KDSZ – Közgazdászok a Közpolitkában diákszervezet tisztújító, s egyben évzáró közgyűlése

tisztújítás.jpg

A tavaszi szemeszter végéhez érkezvén, az elnökség éves beszámolóival kezdődött az rendezvény. Kemény Kornél, a KDSZ elnöke a szervezeti változásokat, eredményeket mutatta be, míg Golovics József alelnök a szakmai munkáról tartott beszámolót. Az elnökség az őszi félévet rendkívül eredményesnek értékelte, a tavaszi szemeszter kapcsán azonban már rámutatott több olyan tényezőre is, melyeken a jövőben a hatékonyság és az eredményesség érdekében változtatni kell majd.

A közgyűlés második fő pontja a tisztújítás volt. Az elnöki pozícióért ketten, Golovics József és Lakatos Gergő indultak.  A jelölti motivációs és a támogatói beszédek elhangzása után megtörtént a szavazás, amelyet Golovics József nyert meg. Az új elnök Bátovszki Mártont nevezte ki a kijelölt alelnöki, elnökhelyettesi pozícióra. A választott alelnöki pozícióért ketten versenyeztek, Retezi Richárd és Asztalos András. A szavazást Retezi Richárd nyerte. A titkári pozícióért Asztalos András indult, akit a tagság ellenszavazat nélkül választott meg a posztra. Ezt követően Golovics József felkérte Kemény Kornélt, hogy a jövőben tiszteletbeli elnökként segítse tovább a szervezet munkáját. Az új elnökség június 20-tól lép hivatalba.

A közgyűlés végül Kemény Kornél személyes búcsúbeszédével és a vezetőségi tagoknak átadott köszönő oklevelek kiosztásával zárult.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kdsz.blog.hu/api/trackback/id/tr935333300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása