Közösség

Partnereink


 


2013.06.01. 10:56 Golovics József

Küldetés

Küldetés

A KDSZ küldetése olyan szakember-gárda kinevelése, akik tájékozottak a gazdaságpolitikai, közpénzügyi és a különböző szakpolitikai kérdésekben, képesek az önálló, objektív tényeken és szakmai érveken alapuló elemzésre és döntéshozatalra, s munkájukat etikai szempontok figyelembevételével, felelősségteljesen végzik.

Jövőkép

Célunk egy olyan "műhely" létrehozása, mely a Budapesti Corvinus Egyetem tradicionális diákszervezetei közé lépve kiindulópontja lehet a következő generáció közgazdasági és közpolitikai szakembereinek. Ennek érdekében minden lehetőséget meg kívánunk adni tagjaink számára ahhoz, hogy az egyetemi oktatás kiegészítéseként mind az elmélet, mind a gyakorlat terén kiemelkedő tudástöbblettel vértezzék fel magukat, s közösségünkben értékes személyes és szakmai kapcsolatokra tegyenek szert.

Értékrend

A KDSZ tagjai közös értéknek tekintik a tudományos és szakmai érveken alapuló párbeszédet, az etikus magatartást és munkavégzést, s a társadalmi problémákra felelősségteljesen, erkölcsi integritásukat megőrizve, megoldás-orientáltan képesek tekinteni.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kdsz.blog.hu/api/trackback/id/tr855338704
süti beállítások módosítása