Közösség

Partnereink


 


2013.02.19. 10:39 KDSZ

Közgyűlés - 2013/1

Címkék: közgyűlés

2013. február 18-án került megrendezésre a KDSZ - Közgazdászok a Közpolitikában diákszervezet tavaszi félévnyitó közgyűlés, melynek főbb pontjai az őszi szemeszter értékelése, a következő félév programjának bemutatása, és a személyügyi feladatok lebonyolítása voltak.

A közgyűlés a napirend elfogadásával kezdődött, majd az elnökség beszámolót és értékelést tartott az előző félév szakmai és közösségi programjairól. Ezt követően sor került a tavaszi félév rendezvényeinek részletes bemutatására.

Mindezek után a tisztújítás következett: mandátumuk lejárta miatt a KDSZ új alelnököt és titkárt választott. A közgyűlés döntése értelmében Budai Lászlót Retezi Richárd váltotta a koordinációs alelnöki pozícióban, Bátovszki Mártont pedig megerősítette a tagság a titkári poszton. Elnökségi megbízotti pozíciót az alábbi tagok kaptak: Süli Judit (marketing referens), Budai László és Kovács Olivér (informatikai referensek), Leelőssy Ambrus és Tóth Krisztián (kurzusasszisztensek), Király András (közösségi referens), Bóta Nikolett (audiovizuláis rögzítésért felelős referens), Lakatos Gergő (társadalmi partnerekkel történő kapcsolattartásért felelős referens).

Ezután a jövőt illetően fogalmazódtak meg gondolatok: Guruz Gergely tagunk felvázolta elképzeléseit a KDSZ lehetőségeinek bővítéseit illetően, majd bemutatkozott a szervezet jövőbeni civil partnere az ANTARS-OE egyesület is.

Végezetül a közgyűlés zárása sor került a tagi hozzászólásokra és a félévi elismerések kiosztására is. A szemeszter során elvégzett szakmai munkájáért Retezi Richárd, Kovács Olivér és Asztalos András könyvjutalomban részesültek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kdsz.blog.hu/api/trackback/id/tr935338676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása